Colantări auto


Colantarea masinii nu este numai o alternativa la vopsire ci, mai mult chiar, o solutie ideala pentru oricine isi doreste un design original al propriei masini. Nu numai ca iti poti colanta masina in orice culoare doresti, dar de asemenea faci economie de bani si, in acelasi timp, pastrezi valoarea masinii. In zilele noastre, culorile pentru care se poate opta sunt enorm de multe, iar daca doresti ceva si mai interesant, pot fi folosite folii cu efecte speciale: perlate, metalice, imitatii de piele, aluminiu mat, carbon 3D, cromat, cameleon.


Folia folosita este usor de indepartat si nu lasa urme sau reziduri pe masina, oferind o suprafata si o culoare perfecta rezultata dupa aplicare. Curatarea si ingrijirea, in functie de culoarea aleasa, nu sunt o problema, deoarece foliile folosite sunt rezistente la spalare si la conditiile meteo.


Te asiguram ca vei primi un serviciu de cea mai buna calitate, executat cu atentie sporita si cunostinte tehnice inalte, toate acestea pentru a evita orice avarie adusa masinii si pentru a va asigura o colantare rezistenta in timp.


Pentru a va putea oferi o estimare de pret, va rugam sa luati legatura cu noi telefonic sau cu ajutorul Formularului de contact.