TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.AUTOMOTIVEGLASS.RO


1. Informatii despre site si utilizarea acestuia
1.1. Site-ul web www.automotiveglass.ro este proprietatea EQUAROS TRADING S.R.L., cu sediul in Cernica, Drumul intre Tarlale, nr. 7, jud. Ilfov, avand Cod Unic de Inregistrare RO23620362 si numar de ordine in Registrul Comertului J23/2590/2013, numit pe parcursul acestor termeni si conditii de utilizare „Site-ul”.

1.2. Societatea Comerciala EQUAROS TRADING S.R.L., opereaza Site-ul pentru a promova, in conditiile impuse de legislatia aplicabila, produsele din siteul www.automotiveglass.ro

1.3. Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului: Accesul si utilizarea Site-ului sunt supuse reglementarilor legale aplicabile si acestor termeni si conditii de utilizare, inclusiv oricaror politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului. Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii de utilizare cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat acesti termeni si conditii de utilizare. Prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de utilizare in versiunea publicata pe Site la momentul vizitei dvs.

1.4.Modificarea termenilor si conditiilor:
Proprietarul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, adauga sau inlatura oricand, cu sau fara preaviz acesti termeni si conditii. Este responsabilitatea utilizatorului sa verifice periodic pentru a vedea ce schimbari au avut loc. Daca continuati sa utilizati acest site dupa ce termenii si conditiile au fost modificate, inseamna ca sunteti de acord si acceptati toate modificarile.

1.5. Atunci cand vizitati Site-ul pentru prima data va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri. Continuand sa utilizati Site-ul acceptati si sunteti de acord cu Politica privind Cookie-urile. Vom continua sa va aducem la cunostinta acest lucru de fiecare data cand vizitati site-ul www.automotiveglass.ro, pana cand confirmati luarea la cunostinta.

1.6. Proprietatea intelectuala si drepturile de proprietate:
Toate drepturile asupra acestui site, inclusiv dreptul de copyright asupra continutului (fotografii, articole, texte, simboluri elemente grafice etc) sunt detinute de Equaros Trading. Continutul total sau partial al acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, descarcat, postat, facut public, adaptat, modificat, transmis sau distribuit in nici un fel catre nici un alt computer, server, website sau alt mijloc de publicare sau distribuire, fara permisiunea scrisa a Equaros Trading.

1.7. Linkuri catre alte site-uri:
Proprietarul acestui site nu verifica si nu este responsabil de continutul website-urile care au link-uri pe paginile sale sau pe care apare link catre site-ul www.automotiveglass.ro. Link-urile catre alte site-uri sunt date doar pentru informarea dvs. Daca accesati un link catre alte website-uri o faceti pe propria raspundere. Fiecare website are propriii termeni si conditii care le guverneaza si va sfatuim sa le cititi cu atentie inainte sa le folositi.

1.8. Nu este permisa abuzarea Site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic.

1.9. Restrictii privind utilizarea website-ului
Prin utilizarea acestui site sunteti de accord:
a. Sa nu utilizati acest site in scop promotional sau comercial fara permisiunea in scris de la proprietarul site-ului;
b. Sa nu utilizati acest site pentru a incalca vreun drept al proprietarului site-ului, inclusiv copyright, proprietatea intelectuala si orice alt drept;
c. Sa nu utilizati acest site pentru a defaima, ameninta, incita, hartui etc orice alta persoana sau sa interferati in orice alt fel cu oricare dintre utilizatorii acestui site;
d. Sa nu utilizati acest site pentru a trimite spamu-uri, junk emails, indiferent daca mesajele pe care le transmiteti prin intermediul lor sunt de natura comerciala sau nu.
e. Sa nu incalcati niciunul din termenii si conditiile acestui site si a legilor in vigoare care se aplica;

1.10. Promoții și concursuri: Equaros Trading poate desfasura pe site promoții și concursuri conform regulamentelor aferente care vor fi publicate. Promoțiile prezentate sunt valabile în perioda de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioda de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil. Equaros Trading își rezervă dreptul de a întrerupe sau anula o promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă. Va rugam sa cititi cu atentie regulile aplicabile la orice concurs, joc, competitie, extragere cu premii gratuite la care participati deoarece prin participarea la un astfel de concurs, joc, competitie, extragere cu premii gratuite se considera ca ati acceptat si ca respectati aceste reguli.

1.11. Site-ul nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul “asa cum este” si “asa cum este disponibil”, si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

2. Proprietatea Intelectuala
2.1. Intregul continut al site-ului www.automotiveglass.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt este proprietatea EQUAROS TRADING S.R.L. si este protejat de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul EQUAROS TRADING S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.automotiveglass.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2.2. Puteti folosi continutul Site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea EQUAROS TRADING S.R.L.:
a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al EQUAROS TRADING S.R.L. asupra continutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare.

3. Suspendarea accesului
EQUAROS TRADING S.R.L. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului www.automotiveglass.ro sau la o parte a acestui continut.

4. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
4.1. Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. EQUAROS TRADING S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. EQUAROS TRADING S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.

4.2. Anumite parti ale continutului publicat pe Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care EQUAROS TRADING S.R.L. are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. EQUAROS TRADING S.R.L. nu este responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, EQUAROS TRADING S.R.L. nu este responsabila de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

4.3. Utilizati aceste site-uri ale tertelor parti pe propriul risc. Toti termenii si conditiile si politicile site-urilor tertelor parti pe care le accesati vi se vor aplica in timp ce navigati pe aceste site-uri si va recomandam sa verificati acei termeni si conditii.

5. Legile aplicabile si competenta instantelor judecatoresti
Proprietarul site-ului și utilizatorul trebuie sa faca toate demersurile pentru rezolvarea pe cale amiabila si directa a oricarui dezacord sau a oricarei dispute ce ar aparea din utilizarea prezentului site. In caz de imposibilitate a solutionarii pe aceasta cale, se vor adresa instantelor competente din aria de resedinta a proprietarului site-ului.

6. Abonarea si dezabonarea la newsletter
6.1. Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul Site-ului este gratuita si voluntara, si implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va veti putea dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise vor respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia aplicabila.
6.2. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea Site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document.
6.3. EQUAROS TRADING S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca EQUAROS TRADING S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Acesti Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.automotiveglass.ro contin intreaga intelegere dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in termenii si conditiile de utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.