Produsele comandate pe site-ul automotiveglass.ro se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului sau pot fi ridicate de la sediul firmei direct de catre client. Nu lucram cu Posta Romana. Toate preturile sunt exprimate in LEI si contin TVA.

Momentan, practicam doar modalitatea de plata numerar (ramburs) la livrarea produselor. Vei achita contravaloarea comenzii tale in momentul receptionarii produselor direct curierului care iti efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei vei primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele. Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice. Taxele de livrare vor fi suportate de catre automotiveglass.ro pentru comenzile care depasesc valoarea de 2.000 lei.

Daca produsul se afla pe stoc, acesta va fi livrat in următoarele 24-48 ore.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat clientului. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.
Datorita programului firmelor de curierat in week-end nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

AutomotiveGlass® nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.
Atentie: In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.

Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, si semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client. Daca in acest termen nu se semnaleaza nimic catre SC EQUAROS TRADING SRL, coletul se considera acceptat de catre client. Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.